Nyheter Overskrifter

Verdens Gang

Familiepark-nyhetene: Null til 125 på to sekunder

Norges høyeste dropptårn, supersklie og større Sabeltann-verden, er blant de nye attraksjonene når de største familieparkene snart åpner igjen etter vinterdvalen.

I Kongeparken kan du fra i sommer oppleve fritt fall på over tre G-krefter: Fra null til 125 kilometer i timen på to ...

i går 09:13 open_in_new
Derfor streiker de for klimaet

«Ikke rart ungdom er sure på oss» skriver VG-kommentator Astrid Meland om klimastreikende ungdom. «Som å spytte ungdommen rett i fjeset», mener tre klimaktivister fra Hordaland.

Se streiken på VGTV:

Kontakt VG

VG+ Support

Annonseinfo

VG har ikke ansvar for ...

2019-03-22 15:19 open_in_new
Full Airbnb-krig på Miami Beach. Turistene taper

Miami Beach forbyr privat kortidsutleie i boligområder. Gir bøter i 100.000-kronersklassen til utleiere som leier ut via Airbnb.

En fredagskveld for ikke lenge siden lyttet David Igbokwe og vennene hans til musikk mens de slappet av i en Airbnb-leilighet i Miami Beach. Det var like før ...

2019-03-22 09:01 open_in_new
Hytteverter ved ny DNT-hytte forlovet seg foran kronprinsen

Etter at kronprins Haakon offisielt åpnet en ny turisthytte i Johnsheimen mellom Troms og Nordland onsdag, ble han vitne til at hyttevertene forlovet seg.

Etter å ha startet dagen med en topptur til Snøtinden, som strekker seg 978 meter over havet, kløyvde kronprins Haakon en vedkubbe ...

2019-03-20 23:25 open_in_new
Nektes gyldig klima-fravær

– Det er bra at barn og ungdom står opp for klimasaken. Unge har forandret verden før, og kommer til å gjøre det igjen, sier kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H).

Likevel vil han ikke la klimastreik kvalifisere til gyldig fravær på videregående skole.

– Hovedregelen er at ...

2019-03-20 19:13 open_in_new
Fem fantastiske fontener

Nå i mars skal seks nye fontener av Swarowsky-krystall og bronse offisielt innvies i Paris. De står i en rundkjøring ved Champs Elysee, like ved Eiffeltårnet. Mens vi venter, kan vi kikke litt på fem andre flotte fontener i verden.

Banpo-fontenen: Denne fascinerende regnbuefontenen i ...

2019-03-20 17:09 open_in_new
Slik kan ferien bli bærekraftig og billig

Å reise bærekraftig trenger ikke koste skjorta. Ofte er det også en triveligere måte å reise på enn om du skulle valgt det mindre miljøvennlige motstykket. Her får du tips om hvordan du kan gjøre det.

Hva tenker du på når du hører ordet «bærekraftig turisme?» Å gå gjennom ...

2019-03-20 07:40 open_in_new
36 timer i innovative Oslo

Imponerende arkitektur. Miljøengasjement. Spennende shopping. Håndbrygget øl. Badestrender om sommeren. Det er mange grunner til å planlegge et Oslo-besøk.

Oslo er blant hovedstedene i Europa som vokser raskest, og det synes. Med beliggenheten mellom uforstyrrede skoger og en ...

2019-03-19 08:34 open_in_new
Bybilen for deg som er opptatt av design

– Jeg elsker retrolooken! Samtidig er det en fornuftig, liten bil til en billig penge, sier Kaja Katrine Gulseth (32) om sin smekre Fiat 500 i lys mint. Nylig brukte hun den også som flyttebil!

Nylig flyttet Kaja Katrine Gulseth og datteren Emilie (8) fra Karihaugen til Oslo sentrum. ...

2019-03-19 07:31 open_in_new
Instagram versus virkelighet: Unngå å bli skuffet på tur

Det bugner av reiseinspirasjon på Instagram, og lar du et glamorøst, fargerikt bilde bestemme din neste ferie, er det fare for å bli skuffet.

Instagram er en fantastisk plattform å drømme seg bort på når den norske vinteren gir deg gusten hud og reisefeber. Samtidig er det greit å ...

2019-03-18 10:31 open_in_new
Grasse: Verdens franske parfymehovedstad

I høyden over Côte d’Azur ligger den historiske byen Grasse. En gang et sted for garving av lær - men det var før Grasse ble hele verdens parfymehovedstad.

GRASSE (VG Reise) Det er skiltene som avslører at vi nærmer oss.

For her på rundt 300 - 400 meter over havet ved ...

2019-03-17 10:22 open_in_new
De billigste feriebyene i Europa

For andre år på rad har Post Office laget en liste over hvor mye det koster å være på ferie i ulike storbyer i Europa.

Skal du på en helgetur med familie, kjæreste eller venner i Europa, kan det være lurt å sjekke ikke bare hvor mye du må ut med for flybilletter, men også ...

2019-03-16 09:02 open_in_new
Dette er verdens beste byer i 2019

34.000 byboere verden rundt har sagt sin mening om hvilken by det er best å bo i akkurat nå. New York er øverst på listen.

Riktig nok er det delte meninger om hva som er bra med en by: Noen setter pris på pulserende uteliv, mens andre synes det er viktigere med lavt prisnivå, god ...

2019-03-15 08:52 open_in_new
Ødelagte klær? Fiks det sjæl!

Å få et hull eller rift i klær du eller barna er skikkelig glad i, kan være utrolig irriterende. Heldigvis trenger det ikke bety slutten for plagget.

– Det går an å reparere de aller fleste småskader på plagg uten noe særlig sykunnskaper. Ofte holder det å kunne håndsy eller ...

2019-03-15 07:49 open_in_new
Flypassasjeravgiften endres fra 1. april

Det blir billigere å reise i Europa, men en god del dyrere å fly lenger vekk når regjeringen fra 1. april endrer satsene i flypassasjeravgiften.

Regjeringspartiene har lenge signalisert at de har ønsket å gjøre noe med flypassasjeravgiften. Da statsbudsjettet for 2019 ble lagt fram i ...

2019-03-14 10:49 open_in_new
Her møter du neppe naboen i sommer

De aller fleste nordmenn som skal til Syden i sommer reiser til Kreta, Kypros eller Mallorca. Her er noen reisemål i Middelhavsområdet hvor det er mindre sjanse for å treffe naboen hjemmefra.

På de mest populære turistområdene for nordmenn ved Middelhavet kan du se TV2-nyhetene på ...

2019-03-14 10:49 open_in_new
Hit bør du ta med barna i sommer

Hvor reiser man med en baby? Hvor vil syvåringen like seg best, og hva passer for tenåringen? Her finner du den perfekte ferien for deg og din familie.

Linda Breen er reiserådgiver i Ving, og får ofte spørsmål fra familier som lurer på hvilket ...

2019-03-14 07:40 open_in_new
36 timer i det autentiske Roma

Med all sin keiserlige og pavelige pomp og prakt er Roma som et vakkert barn – larmende, drømmende, hemmelighetsfull, en smule bortskjemt og vekselvis både ufordragelig og bedårende.

Dagens Roma er et paradoksalt sted: Selv om mange historiske bydeler er rammet av masseturismens ...

2019-03-13 08:34 open_in_new
Gründerbedrifter fra hele verden utvikler seg i Oslo:

Slik sikret Nicholas seg verdifull kontrakt

Har du en gründerspire i magen? Og en idé til hvordan verdens energibehov kan dekkes i fremtiden? Her er programmet som støtter innovatører som vil forme energifremtiden. Med seg på laget har de verdensledende eksperter. ...

2019-03-13 07:31 open_in_new
Gründerbedrifter fra hele verden utvikler seg i Oslo:

Slik sikret Nicholas seg verdifull kontrakt

Har du en gründerspire i magen? Og en idé til hvordan verdens energibehov kan dekkes i fremtiden? Her er programmet som støtter innovatører som vil forme energifremtiden. Med seg på laget har de verdensledende eksperter. ...

2019-03-13 07:31 open_in_new
På utkikk etter det ekte Santorini? Dropp stranden. Gå heller tur

I det jeg beveger meg gjennom landsbyen Oia på Santorini i Hellas, noe andpusten etter å ha gått opp de bratte bakkene, slår det meg at få steder i verden kan måle seg med dette.

Med sin majestetiske beliggenhet helt på toppen av en klippe er Oia et syn med sine skimrende hvite ...

2019-03-12 08:25 open_in_new